Grootslaghoreca party catering

Door onze ruime ervaring in de horeca wordt ons met grote regelmaat gevraagd om het eten en drinken te verzorgen bij diverse gelegenheden, feesten en partijen. Inmiddels kunnen we terugkijken op een mooie portfolio, van het verzorgen van een koffie tafel bij opening van een bedrijfspand tot aan complete verzorging van een bruiloft op locatie. Kortom niets verrast ons meer en hoe moeilijker de locatie des te groter de uitdaging.

Hieronder enkele van onze buffetten:

Hapjesbuffet: 9,90 euro (vanaf 15 personen) 

Dit is een heerlijk buffet voor een feestavond met kleine hapjes, toasten en salades. Een rijkelijk gevuld buffet waar iedereen van zal genieten. 

 

Koud buffet: 22,50euro(vanaf 15 personen) 

Een prachtig buffet met een keur aan koude schotels met onder andere Mexicaanse salade met boontjes, garnalen, haring, gemarineerde kalkoen met verse ananas en nog veel meer..................

 

Wereld buffet: 27,50euro(vanaf 15 personen) 

Een reis om de wereld met diverse gerechten.

We beginnen in europa met uiteraard onder andere Hollandse garnalen, verder met heerlijke gerechten uit noord Afrika, uit het oosten komt er sushi en andere oosterse specialiteiten en uit Amerika pakken we naast hamburgers ook lekkere tortilla wraps, kortom voor ieder wat wils.

 

Warm en koud buffet: 26,50 euro (vanaf 15 personen)  

Gevarieerd buffet met warme gerechten zoals soep, satť en spiesjes. Maar ook heerlijke schotels met onder andere gepocheerde zalm, gedroogde ham met meloen en kaasplank.

 

Buffet diner: 29,80 euro (vanaf 15 personen) 

Dit is een ideaal buffet voor een diner in ongedwongen sfeer. Iedere gang van het 3 gangen buffetdiner wordt apart opgediend dus te beginnen met het voorgerechten buffet en enz.. Teveel om op te noemen en bij iedere gang zult u weer versteld staan.

Maar...........

Daarnaast verzorgen wij ook alle andere ingrediŽnten die u partij, feest of bijeenkomst tot een geslaagd evenement maken. Denk aan inrichting van de locatie, tafels, stoelen, servies, verlichting om maar iets te noemen. In een persoonlijk onderhoud kunnen wij geheel vrijblijvend een offerte voor u opstellen waarin al u wensen worden verwerkt. Dus kom eens langs in de Proefpolder nummer 6 of bel 0228 591513 of stuur een mailtje naar info@grootslaghoreca.nl

Grootslaghoreca                                                 

Proefpolder 5

1619 EH  Andijk

Tel. 0228 591513

info@grootslaghoreca.nl

Dagelijks geopend vanaf 13.00 uur

(Buiten het seizoen andere openingstijden.)